Onderwijs

Sinds 2012 werken wij samen met het Lr. Lely Lyceum voormalig SGR. Twee keer per schooljaar voor 12 weken lang werken de studenten onder begeleiding van onze docenten aan theater of dans. Ze maken kennis met deze discipline,  gaan zich verdiepen en sluiten af met een optreden op school. Naast het creatief bezig zijn, stimuleren de lessen voor een positief zelfbeeld. Wij werken aan competenties als: discipline, doorzetting vermogen, samenwerken maar voor het stimuleren van je eigen kracht en creativiteit. Dat met een hele dosis lol.

Creativiteit voor de klas

Omdat wij vaak op scholen komen en nauw samenwerken met de leraren zien wij dat ze soms een handje extra kunnen gebruiken. Naast onze samenwerkingen bieden wij ook ondersteuning bij het leraren te kort: ‘’creativiteit voor de klas’’. Hierbij zetten wij onze ervaren docenten in op de school voor de klas als de juf of meester afwezig is (voor een lange of korte periode). Wij zorgen voor een ervaren docent voor de klas en de benodigde lesmaterialen.Zo maken wij les programma’s voor verschillende groepen en kijken wij naar de wensen van de school en de samenstelling van de klas en gieten wij dit samen met onze vaardigheden en expertises.

Wat kan je verwachten?

Complete ontzorging voor de klas (o.a. ervaren docent, eigen lesmaterialen, veel ‘doen’);
Docenten die de diversiteit in de grote stad reflecteren;
Creativiteit met een vleugje kunst in een programma waarin 21e-eeuwse vaardigheden en brede talentontwikkling terug komen.

Stuur ons een mail via [email protected] of bel ons op  06-23811584, wij denken graag mee met jullie om snel tot een praktische oplossing te komen of het ondersteunen van jullie leraren.