Workshops

Alphaworkz biedt inspirerende workshops aan in alle kunstdiciplinies.  professionele vakdocenten komen langs in de klas en laten de leerlingen op plezierige wijze vertrouwd raken met de belangrijkste facetten van de betreffende discipline. Naast de vele leerdoelen beleven de spelers vooral heel veel plezier aan de workshops en worden zowel de repetities als de uiteindelijke voorstellingen naar een hoger plan getild.

 

Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school? Neem contact op via [email protected]

 

Masterclasses :

Van stembereik tot theater- en improvisatie-oefeningen en van castingtips tot leuke choreografieën. Deelnemers krijgen alle tools in handen om het instuderen van een musical een feest te laten zijn. Voor elke regisserende leerkracht, pedagogisch medewerker, (muziek)lesondersteuner of hulpouder.

Teambuilding:

Samen met je collega’s een inspirerende teamtraining volgen? Wij komen graag bij je langs voor een leerzame en vooral leuke training op maat. Afhankelijk van de behoeftes stellen wij een mooie creatieve training samen. Deze trainingen zijn bijvoorbeeld een prima invulling van de inzet op deskundigheidsbevordering. Door meer kennis en praktische tools op het gebied van theater, zang en dans te hebben, til je diverse lessen naar een hoger niveau. Natuurlijk helpen de trainingen bij het instuderen van de afscheidsmusical. Maar ook het instuderen van een toneelstuk, een kerstspel, of zingen in de klas wordt makkelijker én leuker.

Meer dan genoeg redenen dus om samen met je collega’s eens in de wondere wereld van de podiumkunsten te duiken!